28 March 2011

Stvarčice za kuhinju

Evo nekoliko super slatkih stvarčica koje bih volela da imam u svojoj kuhinji.

Keramika Jonathan Adlera čiju smo dnevnu sobu videli u cik cak postu super izgleda za svakim stolom. Ovo su neki od mojih favorita. Gore levo su poklopci za flaše u obliku ptice ,slona i veverice. Zatim tu su i slični svećnajci, kao recimo ova lepa crna veverica. Super paun držač lizalica, posudice slončići za so i biber i divne šolje za nju i njega. I još mnoštvo sličnih lepih stvarčica koje su veoma neobične i nesvakidašnje možete pogledati na njihovm sajtu.

Posuda za puter ne mora biti obična dosadna kutija. Zato je super ova retro posuda sa motivom sove iz firme Westelm.

Svi volimo tost, a još je lepši kada je prošaran lepom šarom koja se čak i uklapa sa šarom na tanjiru.

Još malo Adlera i još jedan super proizvod, u pitanju su držači-prstenovi za salvete.

Kecelja kao pomoć u kuhinji? Da da, na ovoj kecleji imate najosnovnije stvari vezane za kuvanje. Sada ne morate da trčite do kompjuterja i googlate za pomoć. Ova kecelja je puna informacija kao što su: numeričke konverzije, vreme kuvanja povrća i pečenja mesa, uputstva za zamrzavanje i odmrzavanje, kuvarski rečnik i još mnogo toga korisnog.

Posudice za merenje nikad nisu bile ovako modrene i zanimljive. Ko bi pomislio da se u ruskim lutkicama kriju razne mere.♦izvor♦
Tu je i saksija sa cvetićima/ mericama koja je u isto vreme i lepa i funkcionalna.♦izvor♦

Za one sa bebama i malom decom tu je mali travnjak za sušenje flašica i pribora. A može da posluži i za nas velike, zšto da ne.

Slike su linkovi!

No comments:

Post a Comment