08 March 2011

Cik Cak

1. Torba Virginia Johnson; 2. Narukvica Jess Constable; 3. Minđuse House of Harlow 1960 ; 4.Šešir Hatsontop


Malo cik cak šare, da razbije monotoniju. Ovo je Inka posteljina Australijske kuće Aura. Na sajtu je opisuju ovako: "Hladna i mirna kao skandinavska jesen, čiji sivi i plavi tonovi odišu mekoćom sevenog neba." Ideje za svoje proizvode pronalaze lutajući između hladne Skandinavije i prijatne toplote Maroka.


Ovo je dnevna soba dizajenra Džonatana Adlera (Jonathan Adler) koji je poznat po svom "happy chic" pristupu uređenja enterijera. Adler se prvenstveno bavio keramikom, a potom širi svoj biznis, pa 1993 otvara svoju prvu prodavnicu na Menhetnu, a danas se njegovi proizvodi prodaju na vise od 1000 lokacija po celom svetu. Moto kompanije glasi: "If your heirs won't fight over it, we won't make it."

Mozaik pločice od luksuznog mermera pravi Studium a za parket u istom stilu, složen kao riblja kost nisam pronašla izvior.


Ovoj cik cak šemi se pridružuju još i tepisi i prostirke. Ovo je jedna od njih, firme West Elm koja prodaje jednostvne proizvode, prirodnih tekstura za moderan život. Na njihovom sajtu ćete pronaći mnogo lepih stvari za uređenje doma, i veliki broj fotografija za inspiraciju.
Slike su linkovi!

No comments:

Post a Comment