22 February 2011

Nameštaj koji štedi prostor

Kompanija Clei iz Italije proizvodi ovaj zanimljiv nameštaj koji se transformiše i štedi vaš prostor. Ceo njihov dizajn je smišljen sa željom da život učini kvalitetnijim sa što manje pojedninačnih komada nameštaja. Ovde on postaje funkcionalniji, i daje vam više prostora koji je kao što znamo dragocena stvar pošto smo često prinuđeni da stanujemo u veoma malim prostorima. Ovi proizvodi, napravljeni su od najkvalitetnijih materijala u isto vreme su moderni i funkcinalni i sigurni i dolaze sa doživotnom garancjom. Na sajtu Resource furniture sa kog su preuzete fotografije, možete pogledati video koji pokazuje transormacije ovih proizvoda.


Na prvi pogled lep kockasti tabure, ali sa par transformacija dobijate pet malih stoličica koje mogu biti korisne kada pozovete društvo.


Ili dvosed koji postaje krevet na sprat. Sa sve merdevinama i ogradom!


Super moderna soba za dve devojčice, koja im daje puno prostora za igru preko dana, a udoban i komforan krevet dok spavaju. Čak i stvari na stolu/polici ostaju netaknute.


Ovaj stočic za dnevni sobu pored toga što se rasklapa ima prostor ispod u koji se mogu odložiti razne sitnice. Ja bih ga u visokoj varijanti koristila za lap top ili doručak i kafu uz omiljenu seriju.

No comments:

Post a Comment