03 March 2011

Bolaget inspiracija

Bolaget je Švedska firma koja se bavi nekretninama. Imaju specifičan način poslovaja. Stanove koji su za prodaju uz pomoć svojih dizajnera i dekoratera prvo lepo srede, ubace lepe i jednostavne komade nameštaja i dekor. Samim tim od nekog možda neuglednog prostora naprave jako lep primamljiv, i neodoljiv prostor za život, koji privlači više kupaca, a naravno i cena raste.


Njohov sajt je prepun primamljivih fotografija stanova koji su prodati i onima za prodaju. Tako da možete uploviti u višečasovno prelistavanje i razgledanje ovih lepih stanova u gradu Malmo.


Misija njihovog poslovanja je da budu najbolji u određenim delovima grada a već dvadeset godina rade na najboljim adresama u gradu.


Koliko vidim, starije zgrade sa visokim plafonima, sa velikim prozorima, koji unose toplinu i svetlost. Dizajneri uglavnom koriste neutralne boje kao osnovu a detelji u bojama su tu da oplemene ove prostore.




Na fotografijama se vidi umeće dizajnera da stanove učine zaista takvim da poželimo da se uselimo, što pre! Posvećenost detaljima i njihov moderan izgled nas kupuju vrlo brzo.


Fotografije: Bolaget
Uživajte!

No comments:

Post a Comment